Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Buffetrestaurant in Haarlem: Waar je onbeperkt kunt genieten

Haarlem, met zijn prachtige grachten en historische gebouwen, is niet alleen een visueel genot maar ook een culinaire hotspot. Voor degenen die van variatie houden en graag van alles willen proeven, biedt de stad een aantal geweldige buffetrestaurants waar je onbeperkt kunt genieten van een breed scala aan gerechten. In deze blogpost nemen we je mee langs enkele van de beste buffetrestaurants in Haarlem.

De Beren Haarlem

De Beren staat bekend om zijn gezellige sfeer en uitgebreide buffetopties. Dit restaurant biedt een breed scala aan gerechten, van sappige vleesgerechten tot gezonde salades en smakelijke desserts. Wat dit buffet extra aantrekkelijk maakt, is de live-cooking sectie waar koks ter plaatse je eten bereiden.

Adres: Oude Groenmarkt 7, 2011 HL Haarlem

Specialiteit: Live-cooking stations met vers bereide gerechten

Grand Café Brinkmann

Gelegen aan de Grote Markt, biedt Grand Café Brinkmann een prachtig uitzicht op het historische centrum van Haarlem. Dit café-restaurant heeft een uitgebreid lunch- en dinerbuffet met een mix van Nederlandse en internationale gerechten. Van heerlijke warme soepen tot uitgebreide koude schotels en zoete lekkernijen, hier vind je alles wat je hartje begeert.

Adres: Grote Markt 13, 2011 RC Haarlem

Specialiteit: Mix van Nederlandse en internationale gerechten

Sansha

Voor liefhebbers van Aziatisch eten is Sansha een absolute aanrader. Dit buffetrestaurant biedt een uitgebreide selectie van Aziatische gerechten, waaronder sushi, dim sum, en wokgerechten. Het restaurant hanteert een all-you-can-eat concept waarbij je onbeperkt kunt genieten van al je favorieten. De verse sushi is een must-try!

Adres: Raaks 34, 2011 VA Haarlem

Specialiteit: Sushi en dim sum buffet

La Place V&D

La Place is een bekende naam als het gaat om buffetrestaurants en biedt een breed scala aan verse en gezonde gerechten. Gelegen in het hart van Haarlem, is La Place V&D een ideale plek voor een uitgebreide lunch of diner. Het buffet bevat alles van broodjes en soepen tot uitgebreide saladebars en warme maaltijden. Het verse fruit en de smoothies zijn bijzonder populair.

Adres: Grote Houtstraat 70, 2011 SR Haarlem

Specialiteit: Gezonde en verse gerechten

Restaurant Wappers

Restaurant Wappers is een veelzijdig buffetrestaurant dat bekend staat om zijn uitgebreide brunch- en dinerbuffetten. Het restaurant heeft een gezellige, informele sfeer en biedt een breed scala aan gerechten, van klassiekers zoals spareribs en zalmfilet tot vegetarische opties en heerlijke desserts. Hun speciale themabuffetten, zoals Italiaanse of Mexicaanse avonden, zijn ook zeker de moeite waard.

Adres: Waarderweg 38, 2031 BP Haarlem

Specialiteit: Themadiners en klassieke buffetopties

De Lachende Koe

De Lachende Koe biedt een uniek all-you-can-eat concept waarbij je tafels vol met verschillende kleinere gerechten krijgt voorgeschoteld. Dit maakt het een perfecte keuze voor grote groepen of families. Of je nu kiest voor een klassieke carpaccio, een rijk gevulde wrap of een smakelijke burger, je kunt hier naar hartelust combineren en proeven.

Adres: Nieuwe Groenmarkt 10-12, 2011 TW Haarlem

Specialiteit: All-you-can-eat met kleine gerechten

Van der Valk Hotel Haarlem

Het Van der Valk Hotel in Haarlem biedt een luxe buffetervaring met een uitgebreide selectie van zowel warme als koude gerechten. Hun brunch- en dinerbuffetten zijn beroemd in de regio en bieden een scala aan internationale gerechten. Van verse zeevruchten tot sappige steaks en uitgebreide desserttafels, hier kun je echt genieten van een culinaire verwenning.

Adres: Toekanweg 2, 2035 LC Haarlem

Specialiteit: Luxe brunch- en dinerbuffetten

Café XO

Café XO is een trendy plek in het centrum van Haarlem waar je kunt genieten van een heerlijk buffet in een moderne setting. Het buffet biedt een gevarieerd aanbod aan gerechten, met een sterke nadruk op verse ingrediënten en seizoensproducten. Hun weekendbrunchbuffet is bijzonder populair en biedt alles van verse croissants tot smakelijke eiergerechten en zoetigheden.

Adres: Grote Markt 8, 2011 RD Haarlem

Specialiteit: Weekendbrunch met seizoensproducten

Restaurant Parck

Gelegen aan het prachtige Kenaupark, biedt Restaurant Parck niet alleen een mooi uitzicht maar ook een geweldig buffet. Het restaurant serveert een breed scala aan gerechten, van verfijnde salades en gegrilde groenten tot diverse vlees- en visgerechten. Hun dessertbuffet is een waar paradijs voor zoetekauwen.

Adres: Frederikspark 2, 2012 ZL Haarlem

Specialiteit: Dessertbuffet en gegrilde gerechten

Lunchroom Den Lange Heer

Voor een meer informele setting is Lunchroom Den Lange Heer een uitstekende keuze. Deze lunchroom biedt een uitgebreid lunchbuffet met een variëteit aan broodjes, salades en warme gerechten. De huiselijke sfeer en vriendelijke bediening maken het een populaire plek voor zowel locals als toeristen.

Adres: Lange Herenstraat 36, 2011 LH Haarlem

Specialiteit: Uitgebreid lunchbuffet en warme gerechten

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een luxueuze ervaring of een informele plek om te genieten van een breed scala aan gerechten, Haarlem biedt een scala aan uitstekende buffetrestaurants om uit te kiezen. Elke locatie heeft zijn eigen unieke charme en specialiteiten, waardoor dineren in deze stad altijd een plezier is. Ga op ontdekkingstocht en geniet van de culinaire hoogstandjes die Haarlem te bieden heeft!

Verbonden Artikelen

Ontdek Meer: Gerelateerde Verhalen