Search
Close this search box.

Noodmeldingen in Haarlem: Veiligheid en alertheid in de stad

Noodmeldingen

Haarlem in noodsituaties: Een overzicht

Als het om noodsituaties gaat, is het belangrijk om te weten welke hulpmiddelen beschikbaar zijn in uw gemeenschap. Haarlem is daarop geen uitzondering. In geval van een calamiteit, zoals een brand of een natuurramp, staan er een aantal hulpmiddelen tot uw beschikking.

De Brandweer Haarlem is 24/7 bereikbaar voor noodoproepen. Daarnaast zijn er overal in de stad noodopvangcentra waar bewoners terecht kunnen voor hun veiligheid.

meldingen Haarlem
112
Plaatsen
Regio
Noodmeldingen in Haarlem
Crisisnotificaties in Haarlem

Noodmeldingen in Haarlem: Belangrijke informatie

Het is belangrijk op te merken dat inwoners zich moeten aanmelden voor het waarschuwingssysteem van de Gemeente Haarlem om noodwaarschuwingen en updates te ontvangen.

Door op de hoogte te blijven en te weten welke middelen beschikbaar zijn, kunnen inwoners van Haarlem vertrouwen hebben in hun vermogen om eventuele noodsituaties het hoofd te bieden.

Brandweer Haarlem
Politie Haarlem
Ambulance meldingen Breda

Crisisnotificaties in Haarlem

Bekijk de laatste meldingen in Haarlem

Blijf vandaag nog op de hoogte van de laatste spoedgevallen in Haarlem met 112 Haarlem’s realtime overzicht van 112 berichten. Van branden tot ongelukken en andere kritieke gebeurtenissen: ons platform biedt u actuele updates over noodsituaties in de stad.

Actueel overzicht 112 meldingen vandaag

Ambulance meldingen Haarlem.

Brandweer meldingen Haarlem.

Politie meldingen Haarlem.